Koh Samui

Hej! Har inte kunat skriva pa ett tag for att jag har varit sjuk. Men nu ar jag frisk igen. Jag kom tillbaka fran Koh Tao for nagra dagar sedan. Dar ute var det lungt och skont. Inte mycke barer och sant som det ar har pa Koh Samui direkt. Det var meningen att jag skulle vidare till Hua Hin om nagra dagar men jag tror inte att det blir sa. For man kan ju spela golf har dom har oppnat tva banor har sedan jag var har sist. Ha det bra dar hemma sa hors vi.

KOH TAO

Hej! Efter nagra dagar pa Koh Samui sa ar det dax att ta baten till Koh Tao. Och kolla hur det ser ut dar jag kommer att aka runt pa lite oar runt om kring. Vet inte om det finna nogt internat dar sa jag kommer nog inte att skriva pa ett tag. Ha det bra dar hemma for det har jag har.

Koh Samui

Hej alla! Jag lovar att det kommer bilder inom kort. Kom till Koh Samui dag 080207 efter som det var sa dyrt i phuket sa valde jag att aka hit. Det ar halften av priset gamfort med Phuket. Men det ar klart har man alldrig varig i Thailand sa vet man ju inte vad det kostar. Jag kommer att vara har nogra dagar for att ta baten till nagon o och ha det gott ett tag. Och du Lars jag tror inte jag kommer hem och tar min helg sorry.

Phuket

Hej! Da ar det dax att aka till Phuket. Fragan ar bara hur lange jag blir dar. Dock kommer jag att bli dar nar Klingen kommer Hahahaha.

BANGKOK

Hej alla da har man kommit till Thailand da.(Ni far ursakta stavningen men det ar engelsk tangentbord) Ar just nu i Bangkok och det ar Sondagen den 3 Februari. Imorgon kommer jag att flyga ner till Phuket och vara dor i 10 dagar men fragan ar om det blir det. For alla som jag har pratat med sager att det har blivit dyrt dar. Sa troligen ar jag bara dar nagra dagar och drar vidare sen. Var vet jag inte just nu. Men sa mycke kan jag saga att det ar varam har 30-35 grader. Ha det bara dar hemma sa skriver jag mer nar jag kommer till nasta plats.

RSS 2.0